Направи запитване

УД "Компас Инвест" с престижна награда от Global Banking & Finance Review

Май 10, 2024
С радост споделяме, че УД „Компас Инвест“ бе отличено с престижната награда "Най-бързо развиваща се компания за управление на активи в България" за 2024 г. от реномираното списание Global Banking & Finance Review, предоставящо качествена и задълбочена информация за финансовия сектор. От създаването си през 2011 г. наградите отразяват иновации, постижения, стратегии и вдъхновяващи промени, случващи се в рамките на глобалната финансова общност. Наградите целят да отдадат заслуженото на компании от всякакъв размер, които са се отличили в определени области на експертиза и високи постижения във финансовия свят.
„Компас Инвест“ заслужи този приз благодарение на своя забележителен ръст през последните три години. Активите, които управляваме са се увеличи над три пъти за този период. За 2023 г. те са над 396 млн. лв., реализирайки ръст от 210% спрямо 2022 г. Към края на месец март 2024 г. управляваните от дружеството активи вече надхвърлят 500 млн. лв.
Тези постижения се дължат най-вече на нарасналото доверие от страна на индивидуални и институционални клиенти в резултат от експертизата, прозрачността и персоналното отношение - ключови принципи на "Компас Инвест" в изграждането на дългосрочни взаимоотношенията с клиентите.
За нас получената награда е поредно признание за постоянството и усилията, които влагаме в стремежа си да предоставяме на нашите клиентите най-добрите инвестиционни възможности. Благодарни сме за доверието, което те ни гласуват, като се ангажираме да даваме най-доброто, на което сме способни, спазвайки принципите за етични и коректни бизнес отношения и занапред.