Направи запитване

Управляващо дружество Компас Инвест АД прилага отговорно мерките срещу разпространение на COVID-19 в защита на своите клиенти, партньори и служители

Ноем. 30, 2020

Компас Инвест АД организира работния процес като прилага отговорно мерките срещу разпространението на Корона вируса с цел защита на своите клиенти, партньори и служители и в унисон със Заповедта на Министъра на здравеопазването за нови засилени противоепидемични мерки до 21.12.2020 г.

Всички наши клиенти, които имат достъп до интернет могат да пишат на електронната поща на дружеството office@compass-invest.eu и marketing@compass-invest.eu, както и да отправят въпросите си на нашите телефони или да запишат час за онлайн консултация по въпросите за техните инвестиции. Клиенти, които нямат достъп до интернет и желаят посетят нашия офис, е необходимо да се свържат предварително с нас на телефон 02 439 01 33 или 02 421 95 18, за да уговорим час за посещение в офиса при спазване на стриктни правила за дезинфекция, хигиена и дистанция.

Като финансова компания, Компас Инвест АД е необходимо да осигури непрекъсваемост на работния процес, като е създадена организация за дистанционна работа и присъствие на до 50% от работния състав в офиса на дружеството. За всички служители и клиенти са осигурени еднократни предпазни маски, дезинфекциращи средства и ръкавици; общите части на офиса се дезинфекцират засилено, а йонизатори пречистват и йонизират въздуха.

Инвестиционните мениджъри на Компас Инвест АД продължават работния процес отговорно и спокойно с цел съхраняване на всички операции и инвестициите на нашите клиенти и при стриктно спазване на противоепидемичните разпоредби.

 

Екип „Компас Инвест“